Вірт офіційно очолив український клуб: раніше там працювали Максимов та тренер Полісся

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
221
1 голос
Вірт офіційно очолив український клуб: раніше там працювали Максимов та тренер Полісся
Дмитро Костюк та Юрій Вірт. Фото: Google
Колишній головний тренер рівненського Вереса та ексголкіпер Шахтаря Юрій Вірт офіційно став наставником ПФК Звягель, який виступає у Другій лізі.

Сьогодні, 16 квітня, відомий в Україні фахівець Юрій Вірт, який у минулому очолював рівненьский Верес, став головним тренером Звягеля, який виступає у Другій лізі. Про це повідомила пресслужба клубу з Житомирщини.

Президент ПФК Звягель Дмитро Костюк пояснив, чому вирішив розпочати співпрацю з фахівцем.

«Юрій Вірт пройшов великий шлях з рівненським Вересом. Другу лігу, Першу лігу і в УПЛ продовжував витискати максимум з доступних йому ресурсів, даючи мотивацію гравцям показувати свій кращий футбол в карʼєрі. Такий тренер з таким досвідом потрібен ПФК Звягель, щоб досягати поставлених перед командою цілей», – сказав Костюк пресслубі Звягеля. 

Нагадаємо, раніше Костюк в ексклюзивному інтерв’ю для нашого сайту розповідав, що хоче бачити Вірта у своїй команді, у якій свого часу працював наставник Дніпра-1 Юрій Максимов та Сергій Шищенко, що зараз займає посаду в.о. головного тренера Полісся.

  • Звегель після 23-х турів має в активі 47 очок та посідає друге місце в турнірній таблиці Другої ліги. Лідирує – ФК ЮКСА (ті ж 47 балів, але кращі додаткові показники).
  • У неділю, 21 квітня, нова команда Вірта зіграє наступний матч в Другій лізі проти Карпат-2.