«Ми дали йому шанс продемонструвати свою здібність»: президент Вереса розповів про звільнення Лавриненка

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
2106
0 голосів
«Ми дали йому шанс продемонструвати свою здібність»: президент Вереса розповів про звільнення Лавриненка
Іван Надєїн, фото: Верес
Президент рівненського Вереса Іван Надєїн розповів, як приймалося рішення щодо звільнення колишнього головного тренера першої команди Сергія Лавриненка.

Іван Надєїн розповів про рішення щодо звільнення Сергія Лавриненка, який очолював команду у першій частині сезону.

«У нас з ним була розмова ще після гри з Рухом (22 жовтня 2023 року – прим.), коли Верес програв 2:5. Тоді вирішили почекати до зими та спільно ухвалити рішення. Якщо немає результату, то і він, напевно, розуміє, що потрібно робити якісь зміни.

Після Руху ми спільно дійшли до висновку, що зміни посередині сезону не будуть на користь команді та, в першу чергу, йому. Ми десь дали шанс йому продемонструвати свою здібність та показати результат. Він прийняв рішення. Наглядова рада дала оцінку роботи тренерського штабу та тренера, а він вже сам ухвалив рішення», – сказав Надєїн в коментарі для ютуб каналу «Україна на часі».

  • Раніше сайт sport-express.ua говорив з Лавриненком про його відставку. 48-річний спеціаліст розповів, що після матчу з Шахтарем у 17-му турі УПЛ нічого не передвіщало такого рішення.
  • Новим головним тренером Вереса став колишній наставник команди U-19 Олег Шандрук, який в 2018 році вже працював тренером головної команди Вереса, але, як виконуючий обов'язки.