Олександрія зіпсувала юбілей Ротаню, втративши перемогу над Оболонню: ексхавбек Динамо нереалізував пенальті

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
92
1 голос
Олександрія зіпсувала юбілей Ротаню, втративши перемогу над Оболонню: ексхавбек Динамо нереалізував пенальті
Олександрія – Оболонь. Фото: Google
У середу, 17 квітня, відбувся матч української Прем'єр-Ліги Олександрія – Оболонь, який було перенесено з 15-го туру першого кола. Гра завершилася внічию з рахунком 2:2.
  • Гравці Оболоні з 11 листопада минулого року більше одного голу за гру у чемпіонаті України не забивали до сьогоднішнього матчу.
  • Олександрія на чолі з Русланом Ротанем могла здобути десяту, ювілейну перемогу в УПЛ.
  • Раніше команди в офіційних матчах не зустрічалися.
  • Олександрія з початку чемпіонату на своєму полі більше одного голу за матч не забивала до цього поєдинку.

Перша половина поєдинку пройшла за невеликої переваги Олександрії, але жодна з команд не змогла відкрити рахунок у поєдинку.

Відзначимо, що Калюжний, який з 2015 по 2021 рік знаходився у системі київського Динамо, мав нагоду вивести господарів уперед, але не зумів реалізувати пенальті на 44-й хвилині зустрічі.

▶️ Відео нереалізованого Калюжним пенальті дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Другий тайм команда Руслана Ротаня розпочала активніше та взяла м’яч під свій контроль, але до небезпечних моментів справа не доходила до 73-ї хвилини. Саме тоді за господарів поля забив Михайленко, але взяття воріт скасували через положення поза грою.

А на 81-й хвилині після удару з одинадцятиметрової позначки Таранухи гості відкрили рахунок у поєдинку, але вже за сім хвилин Погорілий зрівняв його, переправивши головою м’яч у сітку суперника.

Коли здавалося, що гра завершиться внічию, арбітр матчу призначив третій пенальті! Цього разу до позначки з гравців Олександрії підійшов Скорко.

▶️ Відео голів матчу Олександрія – Оболонь дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Проте на цьому гра не завершилася. На 90+7 хвилині Краснопір зумів принести гостям нічию.

УПЛ, перенесений матч 15-го туру

Олександрія – Оболонь – 2:2

Голи: Погорілий, 88, Скорко (пен), 90+2 – Тарануха (пен), 81, Краснопір, 90+7

Нереалізований пенальті: Калюжний, 44

  • Після сьогоднішнього матчу команда Ротаня має в активі 25 очка та займає 12-ту позицію у турнірній таблиці УПЛ. Кияни з 20-ма балами йдуть на 13-му місці.
  • У наступному турі Олександрія зіграє проти ЛНЗ. Поєдинок заплановано на 21 квітня. Оболонь у наступній грі поміряється силами з Металістом 1925. Ця гра має відбутися 22 квітня.