«Він точно не моральний авторитет»: Дедишин назвав найкращих менеджерів в УПЛ і проігнорував Краснікова

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
82
1 голос
«Він точно не моральний авторитет»: Дедишин назвав найкращих менеджерів в УПЛ і проігнорував Краснікова
Ігор Дедишин. Фото: Google
Генеральний директор львівського Руха Ігор Дедишин поділився думкою щодо менеджерів українських клубів та назвав найкращих з них – Сергія Палкіна та Володимира Генінсона.

Ігор Дедишин вважає, що найкращими менеджерами в українському футболі є генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін та віцепрезидент Колоса Володимир Генінсон.

«Три топ-менеджери в українському футболі? Палкін точно входить в це число. Також, думаю, Генінсон. Я вважаю, що він дуже глибоко знає предмет, неймовірно комунікабельний, націлений на результат і він досягав результату всюди, де працював. У нього дуже великий потенціал, який ще не вичерпаний».

Також фахівець дав зрозуміти, що не забув конфлікт з колишнім спортивним директором Дніпра-1 Євгеном Красніковим і тому не включив його до свого рейтингу топ-менеджерів.

«Чому не включив Краснікова? Бо для мене людські моральні якості на першому місці. Для мене він точно не моральний авторитет у футболі. Це ще з часів його роботи у тому Металісті. Речі, які він робив, для мене неморальні. Це робота з суддями, робота з суперниками і тд», – сказав Дедишин у коментарі КДК.

Нагадаємо, що після матчу сьомого туру УПЛ між Дніпром-1 та Рухом (3:2) між Дедишиним та Красніковим виник конфлікт, який переріс у бійку та штовханину між футболістами.

Відзначимо, що львів’яни той поєдинок догравали у дев’ятьох.

  • Після 24-х турів чемпіонату України Рух набрав 40 залікових пунктів та займає п’яту сходинку у турнірній таблиці УПЛ. 
  • У наступному турі львів’яни на виїзді зіграють проти закарпатського Миная. Гра запланована на 22 квітня.