Дедишин розсекретив бюджет Руха: генеральний директор розповів, скільки грошей заробляє клуб УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
312
1 голос
Дедишин розсекретив бюджет Руха: генеральний директор розповів, скільки грошей заробляє клуб УПЛ
Ігор Дедишин. Фото: Google
Генеральний директор львівського Руха Ігор Дедишин ледь не до копійки озвучив бюджет свого клубу, який за словами менеджера складає понад шість мільйонів.

Намагаються заробляти навіть у воєнний час. За словами Ігоря Дедишина, Рух не є клубом, який лише споживає фінанси, а й генерує їх.

«Я не хочу залазити в кишеню до власника. Моя ключова ціль зробити так, щоб футбольний клуб не залежав від грошей власника. За рахунок наших внутрішніх джерел доходності ми здатні покрити видаткову частину бюджету клубу.

На сьогоднішній день, наш бюджет в межах 6-6.5 млн доларів. І близько чотирьох мільйонів ми заробляємо», – сказав Дедишина в інтерв'ю ютуб-каналу КДК.

  • Після 24-х турів Рух має в доробку 40 залікових балів та займає п’ятий рядок у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від єврокубкової зони, четвертого щабля, складає чотири очки.
  • У наступному турі львів’яни на виїзді зіграють проти закарпатського Миная. Поєдинок у передмісті Ужгорода заплановано провести 22 квітня. Початок гри заплановано на 13:00.