«‎Одесі це не потрібно»: Григорчук натякнув на можливу відставку з посади головного тренера Чорноморця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
227
2 голоси
«‎Одесі це не потрібно»: Григорчук натякнув на можливу відставку з посади головного тренера Чорноморця
Роман Григорчук. Фото: Google
Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук поділився думками щодо свого майбутнього в команді та висловився стосовно завдань клубу в нинішньому сезоні УПЛ.

Роман Григорчук дав зрозуміти, що розчарований грою Чорноморця у цьому сезоні та роздумує про ймовірну відставку з посади головного тренера одеської команди.

«Ми з керівництвом майбутнє не обговорювали. Але коли команда на 10-му місці в таблиці, коли команда не грає в єврокубках... Одесі це не потрібно. В Одесі має бути хороша команда, яка грає в єврокубках і показує хороший футбол. Одеса на це заслуговує. 

Якщо ти не можеш подарувати вболівальникам такий футбол, то потрібно думати, що робити... Але й потрібні можливості, щоб показувати такий футбол. Потрібно подумати й оцінити, а після цього приймати рішення».

Фахівець заявив, що ціль одеситів виграти певну кількість поєдинків, щоб гарантувати собі місце в УПЛ на наступний сезон.

«Завдання? Говорити про те, що нам потрібно взяти ще 5-6 очок і не хвилюватися про перехідні матчі... Смішно навіть про це говорити. Виграй у Зорі - можна було про щось думати, те, що ми планували. Матчів стає все менше», – сказав Григорчук у коментарі ТаТоТаке.

  • Чорноморець із 29-ма очками в активі посідає восьме місце у турнірній таблиці чемпіонату України.
  • Наступний матч одеська команда зіграє з Кривбасом у суботу, 20 квітня.