Судаков оцінив шанси Мудрика на «Золотий м’яч‎»: лідер Шахтаря назвав гравця, на якого рівняється

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
145
1 голос
Судаков оцінив шанси Мудрика на «Золотий м’яч‎»: лідер Шахтаря назвав гравця, на якого рівняється
Георгій Судаков та Михайло Мудрик. Фото: Google
Півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков висловився щодо шансів українського вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика на здобуття «Золотого м'яча» та назвав свого кумира у сучасному футболі.

Георгій Судаков впевнений, що з часом його друг Михайло Мудрик обов’язково виграє найпрестижнішу індивідуальну нагороду у світовому футболі.

«Михайло Мудрик – це неймовірно талановита та роботяща людина. Я впевнений, що в нього є всі якості, щоб рано чи пізно отримати «Золотий м'яч».

Також лідер Шахтаря зізнався, що вважає своїм кумиром гравця Манчестер Сіті Філа Фодена.

«Зараз мій кумир – це Філ Фоден. Мені дуже подобається, як він грає. Він неймовірний футболіст. Також мені дуже подобається Лука Модрич, і я можу виділити ще третього гравця – Андреса Іньєсту», – сказав Георгій у коментарі Caughtoffside.

  • У поточному сезоні у всіх офіційних турнірах за донецький клуб Судаков провів 28 ігор (сім голів та три асисти). Transfermarkt оцінює його вартість у 25 мільйонів євро.
  • У нинішньому сезоні Фоден провів 45 матчів за Манчестер Сіті, забив 22 голи та віддав десять результативних передач. Transfermarkt оцінює його вартість у 130 мільйонів євро.
  • Мудрик цього сезону зіграв за Челсі 34 поєдинки у всіх офіційних турнірах: шість голів та три асисти. Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.