Клуб УПЛ може звільнити тренера після матчу з Ворсклою: джерело назвало два варіанти заміни

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
245
1 голос
Клуб УПЛ може звільнити тренера після матчу з Ворсклою: джерело назвало два варіанти заміни
Ярослав Вишняк. Фото: Google
За інформацією журналіста Михайла Співаковського, головного тренера Колоса Ярослава Вишняка може бути звільнено з його посади одразу після матчу 25-го туру УПЛ проти Ворскли.

Михайло Співаковського розповів, що за його інформацією, у чинного головного тренера Колоса Ярослава Вишняка залишився один шанс на помилку. 

«Наскільки я знаю, після матчу проти Металіста 1925 відбулася чергова розмова між президентом та головним тренером. З того, що я чув, шанс для Вишняка був обмежений двома матчами. Один з яких Колос програв (Поліссю, 0:1). 

Залишається матч наступного туру, який Колос проводить на виїзді проти Ворскли - не найлегший матч, скажемо прямо».

Також блогер повідав, хто може замінити Вишняка у випадку його звільнення. Варіантів на олівцях босів ковалівського клубу аж два.

«На даний момент керівництво клубу зберігає залишки довіри до Вишняка, але думає над авральними варіантами. Із того, що чув, є два конкретних напрямки. Перший – це піти шляхом Вереса і призначити головним тренером Поздєєва з U-19. Його і Шандрука виділяли на рівні U-19.

Другий варіант – призначити тренера без приставки в.о, але для цього треба знайти людину, яка підпише довготерміновий контракт і змінить систему, яка є в Колосі. Зрозуміло, що мова йде про іноземного тренера», – сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

  • Після 24-х турів (23 зіграні матчі) Колос має в доробку 25 залікових балів, які дозволяють команді Ярослава Вишняка займати 11 щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі ковалівці на виїзді зіграють проти Ворскли. Поєдинок у Полтаві має відбутися 20 квітня. Початок гри заплановано на 18:00.