Реінкарнація Десни: журналіст повідомив нову назву клубу та чи очолить команду Рябоконь

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
201
1 голос
Реінкарнація Десни: журналіст повідомив нову назву клубу та чи очолить команду Рябоконь
Логотип Десни. Фото: Google
За інформацією футбольного журналіста-блогера Володимира Звєрова, з наступного сезону на футбольній мапі України може з’явитися Десна-1960. Фактично, відроджений клуб з Чернігова.

Володимир Звєров розповів, що вже з наступного сезону, тобто цьогоріч, відбудеться реінкарнація чернігівської Десни. Клубу, який припинив існування через початок повномасштабної війни в Україні.

За інформацією джерела, відроджений клуб називатиметься Десна-1960. Причина приставки 1960 полягає в тому, що в оригінальної Десни були великі борги (близько 400 тисяч євро) перед футболістами. Новий же ФК юридично буде новим клубом, тобто – з чистою фінансовою історією, без боргів. 

«Новоствореній Десні-1960 буде доволі легко заявитися на Другу лігу, адже зараз у ПФЛ мінімальні вимоги до клубів, які хочуть отримати професіональний статус. 

Хто буде інвестором чернігівського клубу — наразі невідомо», – поінформував Звєров. 

Цілком ймовірно, що команду очолить Олександр Рябоконь, який успішно працював зі старою Десною з 2012-го по 2022-й рік, повідомив журналіст. 

  • На початку квітня президент Десни Володимир Левін ексклюзивно для Sport-express.ua прокоментував інформацію про відродження чернігівського клубу. Судячи з його слів, він до нового ФК жодного стусунку не матиме.
  • З повною версією інтерв’ю можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ.