Вацко виніс жорсткий вирок Карпатам: Маркевич почув вердикт і претензії відомого коментатора щодо команди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
16172
6 голосів
Вацко виніс жорсткий вирок Карпатам: Маркевич почув вердикт і претензії відомого коментатора щодо команди
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати (Львів)
Відомий журналіст та коментатор Віктор Вацко дав свою оцінку нинішнім львівським Карпатам Мирона Маркевича. На його думку, на сьогодні команда не готова гідно виступати на рівні УПЛ.

Журналіст Віктор Вацко проаналізував нинішню ситуацію в Карпатах. Він вважає, що лідер Першої ліги поки має посередній склад.

«Якщо прагматично говорити, то цим складом Карпатам буде важко претендувати на щось серйозне в Прем’єр-лізі. Я думаю взагалі ледь не в боротьбі за виживання вони будуть».

Є у Вацка і питання щодо якості гри «левів» у Першій лізі.

«Команда старається грати в футбол, контролюють м’яч, не б’ють аби-куди. Але в атаці, я вважаю, Карпатам гостроти не вистачає. Дуже багато стерильного футболу».

Однією з найбільш проблемних позицій журналіст бачить місце нападника.

«Нормальних форвардів немає. Аріельсон це не те навіть на рівні Першої ліги. А в Прем’єр-лізі ми його бачили. Дуже сирий для статусу ударного форварда, який буде створювати різницю на полі».

Вацко передбачає, що Карпатам буде важко у вищому дивізіоні.

«В Прем’єр-лізі ці Карпати не зможуть грати в той домінувальний футбол, в який їм десь навмисно дають грати суперники в Першій лізі».

За інформацією журналіста, проблеми розуміє і головний тренер Мирон Маркевич, який хоче посилювати склад.

«Я знаю, що Карпати хочуть посилити кожну лінію. Маркевич сам прекрасно розуміє, що на нього чекає. Я знаю, що центрфорварда шукали взимку».

Вацко зазначив пріоритетні цілі для пошуку.

«Карпати продовжують шукати центрфорварда. Маркевич, наскільки я розумію, типову «дев’ятку», який добре веде боротьбу, чіпляється, якісно підігрує. П’ять-шість футболістів в кожну лінію шукають. Швидкість і варіативність на флангах дуже потрібна Карпатам».

Підсумок Вацка по цій ситуації був не надто райдужним для Карпат:

«Якщо говорити про перспективи Карпат в Прем’єр-лізі, то я вважаю, що багато буде залежати від підсилення. Команда, яка є зараз, феєрії там не створить», – заявив журналіст у програмі YouTube-каналу «Вацко Live».

  • Зазначимо, що Карпати лідирують у чемпіонській групі Першої ліги, маючи в активі 57 очок після 22 проведених зустрічей. Львів'яни вже гарантували собі місце у плей-оф;
  • 19 квітня команда вдома прийме Інгулець.