«Язик не повертається про це говорити»: гравець Ворскли розкрив, чи є в команді борги через ситуацію з Жеваго

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
156
1 голос
«Язик не повертається про це говорити»: гравець Ворскли розкрив, чи є в команді борги через ситуацію з Жеваго
Костянтин Жеваго. Фото: Google
Нападник Ворскли Руслан Степанюк розповів, що не дивлячись на дуже серйозні проблеми з правосуддям у президента зело-білих Костянтина Жеваго, полтавська команда не має величезних боргів за зарплатами.

Руслан Степанюк не захотів детально розповідати про негаразди у Ворсклі на фоні проблем її власника Костянтина Жеваго.

«Керівництво намагається знаходити рішення проблем. Нам гріх жалітися, зважаючи на ситуацію в країні. Навіть якщо і є заборгованості, все одно ми гроші отримуємо. Я не маю право на щось скаржитися. В мене язик не повертається говорити про це в поганому ключі. На даний момент в команді все стабільно. Ворскла не є кризовою командою», –  розповів Степанюк в інтерв’ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що у липні 2021-го Інтерпол оголосив Жеваго в міжнародний розшук за запитом ДБР. Жеваго вже три роки не зʼявляється в Україні. 

  • 30 березня 2023 року слідча палата Апеляційного суду Шамбері відмовила в екстрадиції Жеваго до України. В травні минулого року Швейцарія заарештувала активи мільярдера Костянтина Жеваго на понад 113 млн доларів.
  • Костянтина Жеваго підозрюють у причетності до схеми розтрати 2,5 млрд грн банку «Фінанси та Кредит». За даними ДБР, офшорна компанія в 2007–2014 роках відкрила кредитні лінії в іноземних банках, а «Фінанси та Кредит» поручився за цю компанію на суму понад 113 мільйонів доларів.
  • Після 23-х турів Ворскла має в доробку 30 залікових балів, які дозволяють полтавчанам займати сьомий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.