«Розповім цікаву історію»: віцепрезидент Кривбасу розкрив, на якому стадіоні команда гратиме у єврокубках

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
59
2 голоси
«Розповім цікаву історію»: віцепрезидент Кривбасу розкрив, на якому стадіоні команда гратиме у єврокубках
Артем Гагарін. Фото: ФК Кривбас
Віцепрезидент Кривбасу Артем Гагарін поділився деталями пошуку клубом стадіону для виступу у єврокубках в наступному сезоні. Функціонер зазначив, що Кривбас має багато варіантів.

Віцепрезидент Кривбасу Артем Гагарін в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів, як просувається справа із пошуку клубом стадіону для виступів у єврокубках на наступний сезон.

«З цього приводу у нас насичений тиждень. Сьогодні була нарада з представниками однієї арени, завтра – з двома. Спілкуємось із німецькими клубами з приводу оренди стадіонів. Паралельно з нами працюють й інші українські клуби, які також розглядають ці арени у якості домашніх».

Також функціонер повідомив деталі непересічної ситуації, пов’язаної із пошуком арени.

«Розповім цікаву історію. Після того, як у ЗМІ з’явилась інформація, що ми розглядаємо стадіони з Німеччини, до мене в дірект звернувся представник молдавського Зімбру. Я тоді не зрозумів, яка в нього посада, але він запропонував нам свій стадіон. Як виявилося потім, мені писав президент Зімбру».

Гагарін заявив, що Кривбас та Зімбру тепер будуть підтримувати зв’язок.

«Цікаво, що президент Зімбру ще й родом з Кривого Рогу, це стало для нас приємною несподіванкою. Можу сказати точно – Зімбру повністю підтримує Україну, допомагає і за це їм велика подяка. Будемо налагоджувати стосунки й проводити товариські матчі, тим паче – туди недалеко їздити», – сказав Гагарін.

  • Кривбас наразі посідає другу сходинку в таблиці УПЛ (47 очок після 23 проведених матчів);
  • Вона дає право на виступ у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.