Джерело підтвердило зацікавленість Динамо у вихованці Порту: відомо, як саме кияни планують підписати вінгера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
238
1 голос
Джерело підтвердило зацікавленість Динамо у вихованці Порту: відомо, як саме кияни планують підписати вінгера
Анхель Торрес. Фото: AAP Image
Відомий український журналіст Михайло Співаковський поділився думками щодо можливого підписання київським Динамо вінгера австралійського Сентрал Кост Анхеля Торреса.

У минулу середу, 3 квітня, з’явилася інформація про зацікавленість київського Динамо у трансфері вінгера австралійського Сентрал Кост Анхеля Торреса.

Михайло Співаковський розповів, що столичний клуб і справді цікавиться футболістом та планує посилити ним склад, як вільним агентом.

«Ні, Динамо не збирається його купувати. Вони хотіли взяти його вільним агентом. Його кар’єра складається таким чином, що він завжди переходить безкоштовно. Його контракт з Сентрал Кост Марінерс закінчується 30 червня 2024 року. Я думаю, що Динамо буде намагатися взяти цього гравця безкоштовно‎», – сказав журналіст в ефірі ТаТоТаке.

  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду вінгер провів 31 матч, забив 15 голів та віддав сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 450 тисяч євро.
  • З 2019 по 2021 рр. гравець знаходився у структурі Порту, де виступав за команду до 19 років та Порту Б;
  • З 2021 по 2022 рр. він грав за португальську Алверку (три матчі), а з 2022 по 2023 рр. за мальтійський Бальцан (29 матчів, 16 голів, сім асистів).