Мілевському важко жити без алкоголю: колишній нападник Динамо та збірної України зробив відверту заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1408
1 голос
Мілевському важко жити без алкоголю: колишній нападник Динамо та збірної України зробив відверту заяву
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній форвард київського Динамо та національної команди України Артем Мілевський розповів про зміни у своєму житті після відмови від алкоголю.

Артем Мілевський відверто зізнався, що іноді йому хочеться випити, але екснападник Динамо відразу згадує негативний досвід у минулому.

«Як живу без алкоголю? Іноді важкувато, іноді нудно. Може навіть і якісь там думки відвідують, але в мене штора стоїть, всі події досі, вони нікуди не зникли, тож перемикає одразу. І плюс дуже допомагає тренажерка, я постійно ходжу. 

Плюс постійно спілкуюся з багатьма по телефону, постійно в русі. Постійно щось то в телеграмі, то в інстаграмі, то ще десь. Тобто, постійно спілкування. Познайомився за цей час із величезною кількістю людей. Тому нормально, нормально справляюся. Усе добре».

Також колишня зірка збірної України порадив усім припиняти вживати алкоголь та вести здоровий спосіб життя.

«Насправді мені вже подобається те, що я вже не п'ю. Вранці встаєш із нормальною головою, з нормальним обличчям. Це дуже здорово і раджу всім акуратно з цією штукою», – сказав Мілевський у своєму телеграм-каналі.

  • Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • Найбільших успіхів ексфутболіст досяг у київському Динамо, за який виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Артем провів 50 поєдинків, забив вісім голів та віддав чотири результативні передачі.
  • Колишній нападник офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.