«Це діагноз»: журналісти жорстко висловилися про найдорожчий трансфер УПЛ в сезоні, «прибивши» гравця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
277
2 голоси
«Це діагноз»: журналісти жорстко висловилися про найдорожчий трансфер УПЛ в сезоні, «прибивши» гравця
Кевін. Фото: ФК Шахтар
Відомі журналісти Сергій Болотніков та Андрій Сеньків розкритикували коштовного вінгера донецького Шахтаря Кевіна. Від бразильця чекають більшого.

Журналісти Андрій Сеньків та Сергій Болотніков висловилися стосовно вінгера Шахтаря Кевіна, який провів блідий домашній матч проти Руха (3:1) у 23-му турі УПЛ.

Бразилець вийшов на поле у старті, однак після перерви головний тренер Шахтаря Маріно Пушич прийняв рішення його замінити.

На думку Болотнікова, Кевін поки не виправдовує сподівань, які на нього покладалися.

«Ми якось про нього не говоримо, а він вже видав серію дуже невиразних матчів. Знову згадуємо його цінник і що це не просто якийсь рядовий гравець, а той, від кого ми очікуємо результату прямо тут і зараз. А після дублю Колосу (3:2) щось якось взагалі ніяк».

Підтримав думку свого колеги за програмою YouTube-каналу «КДК» й Сеньків.

«Якщо замість тебе у перерві виходить Егіналду, то це діагноз, при всій повазі до Егіналду. Це прям погано, тому що матч з Колосом був дуже ефектний, а так поки що посередній футболіст».

  • Зазначимо, що 20-річний Кевін перебрався до Шахтаря у зимове трансферне вікно з Палмейраса за 12+3 мільйони євро – це найдорожчий трансфер УПЛ цього сезону;
  • Поки гравець у семи матчах відзначився двома голами та одним асистом.