Гольова перестрілка за 14 хвилин: Дніпро-1 і Зоря видали шоу у матчі довжиною в три з половиною години

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
130
0 голосів
Гольова перестрілка за 14 хвилин: Дніпро-1 і Зоря видали шоу у матчі довжиною в три з половиною години
Гравці Дніпра-1 та Зорі. Фото: СК Дніпро-1
У вівторок, 9 квітня, Дніпро-1 та Зоря поділили очки (2:2) у матчі 23-го туру чемпіонату України. Луганці по ходу зустрічі зуміли відіграти два м’ячі.

Дніпро-1 та Зоря видали бойову нічию (2:2) у 23-му турі УПЛ, який через повітряні тривоги тривав три з половиною години.

⚽️Відео голів матчу Дніпро-1 – Зоря дивіться у нашому телеграм-каналі

Перший тайм пройшов без голів, а ось в другому їх було забито одразу чотири.

На 48-й хвилині господарі вийшли вперед завдяки голу Олександра Сватка, який опинився першим на добиванні після подачі зі штрафного.

На 52-й хвилині дніпряни забили другий гол – знову допоміг стандарт. Денис Мірошниченко подав із кутового, а Олексій Гуцуляк ударом головою вразив ворота.

Зоря зуміла відповісти вже за три хвилини. Ігор Кирюханцев опинився на оперативному просторі та перекинув воротаря, відправивши м’яч у сітку.

На 62-й хвилині луганці зрівняли рахунок. Після непоганої комбінації на фланзі Денис Антюх виконав подачу до штрафного майданчика суперника, яку ударом головою замкнув Ігор Горбач.

9 квітня. 13:00. Дніпро. Стадіон «Дніпро Арена»

Дніпро-1 – Зоря – 2:2

Голи: Сваток, 48, Гуцуляк, 52 – Кирюханцев, 55, Горбач, 62

  • Дніпро-1 за підсумками туру опустився на четверте місце у таблиці. В активі команди 43 очки після 23 матчів. У наступному турі підопічні Юрія Максимова 15 квітня в гостях протистоятимуть Металісту 1925;
  • Зоря залишається на 12-й позиції, набравши 23 очки у 21 поєдинку. 14 квітня луганці проведуть домашню зустріч проти Чорноморця.