«З такими «своїми» і ворогів не треба»: український гранд хотів «вкрасти» вихованців Кривбаса після обстрілу Дніпра

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
512
1 голос
«З такими «своїми» і ворогів не треба»: український гранд хотів «вкрасти» вихованців Кривбаса після обстрілу Дніпра
Фото: ФК Кривбас (Кривий Ріг)
Директор Академії криворізького Кривбасу Олег Чайка розповів про ганебний випадок, коли після обстрілу Дніпровського фахового коледжу спорту його вихованців хотіли переманити до себе представники одного з клубів УПЛ.

Кому війна, кому – мати рідна. Олег Чайка повідав про те, що у день трагедії у Дніпрі, 2 квітня, гравців «УФК-Кривбас» намагався переманити до себе один з грандів УПЛ, ганебно маніпулюючи реаліями військового часу.

«Чесно кажучи, ця ситуація шокувала нас двічі. Приліт - це черговий терористичний акт нашого неадекватного сусіда, який майже щодня тероризує мирне населення України. А от є те, чому дійсно немає пояснення. В день трагедії деяким нашим юним гравцям зателефонували скаути одного з наших грандів і запропонували переїхати і тренуватися з їх клубом, начебто, в безпеці.

Одразу після прильоту! Не всій команді, а тільки точково найсильнішим гравцям. Це просто не вкладається в голові. Це ж мародество якесь? Як-то кажуть, з такими «своїми» і ворогів не треба», –  розповів Чайка в інтерв'ю клубній пресслужбі Кривбаса.

  • Після 22-х турів Кривбас має в доробку 46 залікових балів та займає другий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі криворізький колектив вдома прийматиме полтавську Ворсклу.
  • Поєдинок має відбутися сьогодні, 8 квітня. Початок гри о 18:30.