«Нам була потрібна їх підтримка, а не критика»: Григорчук розкритикував вболівальників Чорноморця

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
190
0 голосів
«Нам була потрібна їх підтримка, а не критика»: Григорчук розкритикував вболівальників Чорноморця
Роман Григорчук, фото: Google
Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук прокоментував перемогу над Олександрією (3:2) в матчі 23-го туру української Прем'єр-ліги.

Роман Григорчук прокоментував перемогу над Олександрією. Григорчук похвалив своїх гравців за матч.

«Я чекав, щоб скоріше зайти в роздягальню і побачити очі своїх футболістів. Сказати, що вони величезні молодці, просто красавці. Вони виграли гру. Як гра складалася, які помилки – це наш аналіз.

Але вони зробили страшенно важливу річ: вони виграли гру, граючи третій матч поспіль через три дні на четвертий в складі 10-11 чоловік. Величезна повага, подяка своїм футболістам. Хочу сказати тут, мені це трошки наболіло».

Григорчук розчарований вболівальниками команди.

«Я сьогодні розчарований нашими вболівальниками на стадіоні, зізнаюсь. Сьогодні був той момент, коли нам як ніколи була потрібна їх підтримка, а не їхня, блін, критика. Так що я страшенно цим моментом розстроєний», – сказав Григорчук в коментарі для УПЛ-ТБ.

  • Після 23-х турів Чорноморець має в доробку 29 залікових балів, які дозволяють команді Григорчука займати восьме місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі Чорноморець на виїзді зіграє проти луганської Зорі. Поєдинок у Києві має відбутися 14 квітня. Початок гри о 15:30.