Чорноморець переміг Олександрію у матчі з пенальті та вилученням: Григорчук перервав безпрограшну серію Ротаня

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
439
3 голоси
Чорноморець переміг Олександрію у матчі з пенальті та вилученням: Григорчук перервав безпрограшну серію Ротаня
Зігі Бадібанга та Артем Шулянський. Фото: УПЛ
У першому недільному поєдинку 23-го туру української Прем'єр-ліги Чорноморець вдома переграв Олександрію (3:2) та продовжив свою переможну серію до двох поєдинків поспіль.

Поєдинки одеського Чорноморця останнім часом стабільно тішать великою кількістю голів. Не зрадили собі в цьому підопічні Романа Григорчука і в дуелі проти Олександрії.

За великим рахунком, «моряки» гарантували собі гарний настрій, тобто перемогу у матчі, вже за підсумками 44-х хвилин гри. За цей час господарі поля тричі засмутили Микиту Шевченка. І, можливо, не варто було б ховати Олександрію передчасно, але це зробив захисник команди з Кіровоградщини Мігель Кампуш, який не лише «привіз» пенальті у ворота своєї команди, а й заробив пряму червону!

Поновив інтригу гол у виконанні Артема Шулянського, який покарав за незграбний пас Максима Брагару, але продовжити безпрограшну серію Олександрії, яка тривала чотири гри поспіль, це не допомогло. Навіть, не зважаючи на гол у виконні Олександра Бєляєва, який відзначився вже по перерві.

До матчу із Чорноморцем у Олександрії була безпрограшна серія із чотирьох поєдинків (дві перемоги і дві нічиїх).

▶️  Відео всіх голів у матчі Чорноморець – Олександрія дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Україна. Прем’єр-ліга

6-й тур

Чорноморець – Олександрія 3:2 (3:1)

Голи: Бойчук, 10, Путря, 18, Єрмаков, 44 – Шулянський, 45+2, Бєляєв, 53.

Вилучення: Мігель Кампуш (Олександрія), 17.

  • Після 23-х турів Чорноморець має в доробку 29 залікових балів, які дозволяють команді Романа Григорчука займати восьмий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Олександрія своєї турнірної дислокації не змінила. Команда Руслана Ротаня з 24-ма заліковими балами тримається на 11-му щаблі.
  • У наступному турі Чорноморець на виїзді зіграє проти луганської Зорі. Поєдинок у Києві має відбутися 14 квітня. Початок гри о 15:30.
  • Олександрія в турі номер 24-ри прийматиме вдома київське Динамо. Матч у столиці заплановано на 13 квітня. Стартовий свисток має прозвучати о 15:30.