Шахтар стимулює суперників Динамо: відомо, яку суму платить клуб Ахметова за нічию та перемогу над киянами

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2265
4 голоси
Шахтар стимулює суперників Динамо: відомо, яку суму платить клуб Ахметова за нічию та перемогу над киянами
Рінат Ахметов. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Футбольний журналіст-блогер Михайло Співаковський заявив, що керівництво Шахтаря займається прямою стимуляцією клубів УПЛ, пропонуючи їм гроші за те, щоб вони відбирали очки у прямих конкурентів донецької команди в боротьбі за чемпіонство.

Михайло Співаковський дуже впевнено не просто сказав, що Шахтар стимулює клуби УПЛ, що не є новиною, а й назвав суми «преміальних» від «гірників».

«Зоря у матчі з Динамо намагалася взяти очки і, можливо, чемоданчик від Шахтаря. Ми всі знаємо, що Шахтар зараз стимулює суперників. За моєю інформацією, там суми порядку 100 тисяч за нічию, 150 тисяч за перемогу над Динамо. Наскільки я розумію, тільки Верес щось отримав», –  розповів Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

У якій саме валюті, блогер не уточнив. Однак, можна припустити, що мова точно йде не про гривневий еквівалент.

  • Після 22-х турів (20 зіграних матчів) донецький Шахтар має в доробку 46 залікових балів, які дозволяють команді Маріно Пушича займати перший щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У «гірників» порівну очок з Кривбасом, але кращі додаткові показники.
  • Динамо має в доробку 44 пункти, які дозволяють команді Олександра Шовковського займати третій щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відставання киян від донецького Шахтаря складає два очка.
  • У наступному турі Динамо вдома прийматиме черкаський ЛНЗ. Поєдинок у Києві має відбутися 8 квітня. Початок гри о 15:30.
  • Шахтар у турі номер 23 на формально домашньому полі зіграє проти Руха. Гра у Львові запланована на 7 квітня (18:00).