Супряга зустрівся із представником клубу УПЛ: форвард Динамо розповів, чи чекати на його трансфер

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1241
4 голоси
Супряга зустрівся із представником клубу УПЛ: форвард Динамо розповів, чи чекати на його трансфер
Фотоколаж: Sport-express.ua
Колишній нападник національної збірної України Євген Селезньов, який зараз обіймає одну з керівних посад в менеджменті СК Дніпро-1, провів особисту зустріч із нападником Динамо Владиславом Супрягою.

Владислав Супряга був у заявці київського Динамо на перенесений матч шостого туру УПЛ із Зорею (3:0), але на полі, вже за сталою звичкою, так і не з'явився.

Наш колега, кореспондент сайту FanDay, який побував на матчі у Києві, став свідком цікавого моменту: розмови Євгена Селезньова і нападника Динамо Владислава Супряги. 

Фото: Олександр Петров

Журналіст задав Владиславу уточнююче запитання:

- Владиславе, чи збираєтеся ви в Дніпро-1?

- Влітку подивимося, - віджартувався Супряга.

Нагадаємо, що днями комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман сказав, що не проти запросити Супрягу до свого клубу, але на заваді стоїть висока зарплата нападника. 

▶️  Відео всіх голів у матчі Зоря – Динамо дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після 22-х турів (20 зіграних матчів) Динамо має в доробку 44 залікові бали, які дозволяють команді Олександра Шовковського займати третій щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Відставання киян від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає два пункти.
  • У наступному турі Динамо вдома прийматиме черкаський ЛНЗ. Поєдинок у Києві має відбутися 8 квітня. Початок гри о 15:30.
  • Владислав Супряга у цьому сезоні зіграв за Динамо лише шість поєдинків у всіх офіційних турнірах: одна результативна передача.
  • Контракт нападника з киянами чинний до 30 червня 2026 року. Трансфермаркт оцінює Супрягу у 800 тисяч євро.