Шахтар назвав найкращого гравця місяця: переможець з великим відривом обійшов Кевіна, Сікана і Криськіва

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
152
2 голоси
Шахтар назвав найкращого гравця місяця: переможець з великим відривом обійшов Кевіна, Сікана і Криськіва
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Георгій Судаков названий найкращим гравцем «гірників» у березні за результатами опитування серед фанів помаранчево-чорних. За атакувального півзахисника проголосувало 72,5% опитаних.

Атакувальний півзахисник Георгій Судаков – найкращий гравець Шахтаря у березні за результатами опитування, що проводилося на офіційних сторінках донецького клубу в його соціальних мережах. Свої голоси за переможця віддали 8 956 уболівальників (72,5% опитаних). 

Друге місце в рейтингу найкращих посів новачок «гірників» Кевін (1 765), далі розташувалися нападник Данило Сікан (910) та півзахисник Дмитро Криськів (715). Загалом участь у голосуванні взяли 12 364 респонденти. Повідомила пресслужба Шахтаря.

У березні Судаков зіграв у чотирьох матчах своєї команди в УПЛ:

  • сумарно 329 хвилин,
  • відзначився одним забитим м’ячем у зустрічі з Минаєм (2:0),
  • зробив одну результативну передачу у поєдинку проти Колоса (3:2).

Після 21-го туру (19 зіграних матчів) донецький Шахтар має в доробку 43 залікові бали, які дозволяють команді Маріно Пушича займати перший щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У «гірників» порівну балів з Кривбасом, але кращі додаткові показники.

  • Георгій Судаков у поточному сезоні зіграв за «гірників» у 26-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: чотири голи, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного виконавця у 18 мільйонів євро.