Срна вподобав пост Кафу про поїздку за грошима на Росію: легенда Шахтаря «дав задню», а клуб відреагував

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
175
2 голоси
Срна вподобав пост Кафу про поїздку за грошима на Росію: легенда Шахтаря «дав задню», а клуб відреагував
Кафу і Срна. Колаж: Sport-express.ua
Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна лайкнув пост в Istagram легендарного бразильського оборонця Кафу, який завітав на росію. Згодом хорват придбав вподобайку під публікацією, контекст якої він, ніби, не зрозумів.

Черговий представник донецького Шахтаря вляпався у дуже пікантну ситуацію, поплатившись за свою необачність в мережі. Нещодавно донецький клуб оштрафував свого хавбека Хусрава Тоірова на місячну зарплату за лайк під постом про перемогу Росії над Сербією й от дуже неоднозначним лайком відзначився особисто спортивний директор Шахтаря!

Дарійо Срна в Instagram вподобав пост ексгравця збірної Бразилії Кафу, в якому той розхвалив російський спортивний канал Матч ТВ. Бразилець офіційно завітав на росію, щоб відвідати церемонію вручення нагород «Премії рейтинг букмекерів», а неофіційно, щоб заробити кривавих рублів.

Минуло кілька годин і Даріо вже прибрав свій лайк під публікацією. Срна, ніби, не зрозумів контекст допису Кафу. Він не побачив, про що йдеться, і дуже розчарований вчинком бразильця, який взяв участь у шоу на російському ТБ. Про це в коментарі Футбол 24 сказали представники Шахтаря.

  • Після 21-го туру (19 зіграних матчів) донецький Шахтар має в доробку 43 залікові бали, які дозволяють команді Маріно Пушича займати перший щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У «гірників» порівну балів з Кривбасом, але кращі додаткові показники.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на формально домашньому полі прийматиме Рух. Гра у Львові запланована на 7 квітня. Стартовий свисток має прозвучати о 18:00.