Які п’ять гравців з УПЛ можуть посилити Динамо: журналіст назвав кандидатів у команду Шовковського

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
91
1 голос
Які п’ять гравців з УПЛ можуть посилити Динамо: журналіст назвав кандидатів у команду Шовковського
Бені Макуана. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський назвав п’ять футболістів з чемпіонату України, які могли б посилити київське Динамо.

Михайло Співаковський впевнений, що Динамо може знайти посилення в УПЛ. Журналіст навів п’ять гравців, які на його думку можуть зробити команду Шовковського сильнішою.

П’ять футболістів з УПЛ, які можуть посилити Динамо

  • Арсен Батагов (Зоря)
  • Олександр Яцик (Зоря, але належить Динамо)
  • Едуардо Герреро (Зоря)
  • Бені Макуана (Полісся)
  • Олег Очеретько (Дніпро-1, але належить Шахтарю)

Журналіст пояснив свою думку по кожному з п’яти гравців. Так, Багатагов, на думку Співаковського, вміє доставляти м’яч та є корисним при єдиноборствах.

«Батагов, за умови, що є правий центральний захисник з хорошою роботою в єдиноборствах. Для мене Батагов це людина, яка вирішує питання з доставкою м’яча. Я сумніваюсь, що в Динамо вистачить коштів на Батагова».

У Яцику Михайло бачить футболіста, який може повторити успіх Володимира Бражка та стати основним у столичному гранді.

«Ще є Яцик, який має повернутися. Я бачу його прогрес не тільки в молодіжній збірній, а й в Зорі. Він розбігався, в нього хороші показники витривалості, силово-швидкісної роботи, в нього з’явився впевнений перший дотик, він впевнено просувається з м’ячем. 

Яцик може грати вертикального інсайда, він мені подобається. Я думаю, що він піде стопами Бражка і це хороший проспект для Динамо».

Не обійшлося і без легіонерів, які є лідерами Зоря та Полісся.

«Третій мій варіант із Зорі - Герреро. На Трансфермаркеті він коштує 800 тисяч, але ми розуміємо, що Геллер буде множити на 5.

Я знайшов ще двох гравців в інших клубах УПЛ. Я впевнений, що Макуана, коли він здоровий, то міг би грати в Динамо ліворуч».

Знайшов Співаковський і гравця, здатного посилити киян, в Шахтарі, але вважає такий трансфер малоймовірним.

«І п’ятий футболіст - Олег Очеретько. Він гравець динамівського профайлу. Він міг би грати на позиції вісімки, де грає Шепелєв, коли не має Шапаренка. Це гравець з величезним обсягом, з хорошою працездатністю, з компактною технікою. Але я впевнений, що Шахтар його не відпустить», – сказав журналіст в ефірі ТаТоТаке.

Нагадаємо, що за результатами традиційного опитування сайту «Український футбол» цього року приз найкращому легіонеру виграв Бені Макуана з Полісся.