Полісся веде перемовини з тренером-легіонером: раніше він вже працював в Україні, і це не ван Леувен

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1559
1 голос
Полісся веде перемовини з тренером-легіонером: раніше він вже працював в Україні, і це не ван Леувен
Даріо Друді. Фото: Google
За інформацією журналіста-блогера Михайла Співаковського колишній тренер Зорі з Кропивницького та виконавчий директор Карпат зі Львова Даріо Друді може стати директором академії Полісся з Житомира.

Михайло Співаковський видав на-гора досить цікавий інсайд. За інформацією блогера, в Полісся може з'явитися ще один досить іменитий функціонер. Мова про Даріо Друді, який відомий роботою в України в структурах Зірки з Кропивницького та львівських Карпат.

«За моєю інформацією, Полісся продовжує підсилювати менеджерський склад клубу. Була розмова між Буткевичем та потенційним новим директором академії з дуже розширеними повноваженнями. 

Це Даріо Друді, який зараз працює в Саудівській Аравії. Він має стати директором академії Полісся, але, можливо, в нього будуть ще додаткові функції, як консультанта першої команди. Тобто, він буде допомагати тренерському штабу. Питання по Друді на передфінальній стадії вирішення», – сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

  • Після 22-х турів Полісся має в доробку 33 залікові бали, які дозволяють команді Сергія Шищенка займати шостий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі «вовки» на виїзді зіграють проти закарпатського Миная. Поєдинок у передмісті Ужгорода має відбутися 8 квітня. Початок гри о 13:00.