«Належить Динамо»: Циганик анонсував повернення до команди Шовковського чемпіона світу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2757
2 голоси
«Належить Динамо»: Циганик анонсував повернення до команди Шовковського чемпіона світу
Георгій Цитаішвілі. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився щодо перспектив Георгія Цитаішвілі в київському Динамо, який виступає в оренді в Грузії, але має повернутися в Україну.

Ігор Циганик заявив, що Георгій Цитаішвілі має повернутися до розташування київського Динамо після завершення його оренди у Динамо Батумі, але є ймовірність, що цього так і не станеться.

«Цитаішвілі належить Динамо і змушений буде повернутися, щоб узгоджувати конкретні зобов’язання з київським клубом, адже контракт у нього ще чинний. Він в будь-якому разі повернеться, але якщо буде продовжено правило ФІФА, що іноземці мають можливість призупиняти свої контракти, то Цитаішвілі навряд чи повернеться до Києва. 

Цитаішвілі, який вийшов зі збірною Грузії на Євро-2024, після чемпіонату Європи повернеться до Динамо, а далі вже буде вирішуватися», – сказав Циганик в ефірі «FootballHub».

Нагадаємо, що Цитаішвілі свого часу мав громадянство України та виграв у складі її молодіжної збірної чемпіонат світу 2019-го року.

  • У вересні 2021-го року футболіст дебютував за національну команду Грузії. 
  • За київське Динамо вінгер зіграв у 24 матчах, однак не зміг забити, а лише віддав дві результативні передачі.
  • Контракт Георгія з київським Динамо розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 800 тисяч євро.