Скандал у Зорі: Геллер назвав дату, коли погасить борги перед гравцями – Чурко поділився подробицями

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
308
2 голоси
Скандал у Зорі: Геллер назвав дату, коли погасить борги перед гравцями – Чурко поділився подробицями
Євген Геллер. Фото: Google
Півзахисник Зорі В'ячеслав Чурко розповів, що президент луганського клубу Євген Геллер пообіцяв розрахуватися з усіма гравцями по наявних боргах до 19 травня.

В'ячеслав Чурко підтвердив, що президент Зорі Євген Геллер пообіцяв розрахуватися з гравцями по боргах (призові та заробітні плати) до 19 травня цього року, підтвердивши, що у команди була особиста зустрі з їх босом.

«19 травня це така дата, де було сказано президентом, що він розрахується з командою. Особиста зустріч була. Чи вирішили ми в колективі  повірити та дограти до цієї дати? Так», – сказав Чурко в коментарі ПРОФУТБОЛ Digital.

  • Після 22-х турів (19 зіграних матчі) Зоря має в доробку 22-ва залікові бали, які дозволяють колективу Юрія Коваля триматися поза зоною вильоту – на 12-му місці в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі Зоря на формально домашньому полі прийматиме київське Динамо. Гри у Києві запланована на 4 квітня. Початок гри, яка пройде на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського заплановано на 15:30.
  • В'ячеслав Чурко у поточному сезоні провів у складі Зорі 19 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 30-річного правого вінгера у 500 тисяч євро.