«Гріх було не забити після такої передачі»: Ярмоленко розповів, кому завдячує голом у матчі Ворскла – Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
86
1 голос
«Гріх було не забити після такої передачі»: Ярмоленко розповів, кому завдячує голом у матчі Ворскла – Динамо
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Атакувальний півзахисник київського Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу біло-синіх у грі 22-го туру УПЛ проти полтавської Ворскли (5:1), окремо подякувавши за гольову передачу Володимиру Бражку.

Андрій Ярмоленко відзначив своє повернення на поле після тривалого перебування в лазареті команди через травму, операцію та процес відновлення, класним голом у ворота Ворскли в матчі 22-го туру української Прем’єр-ліги (5:1).

«Радий повернутися. Позаду майже шість місяців важкої роботи. Це дуже емоційний момент для мене – повернутися після травми. Перш за все, хочу подякувати всьому нашому медичному складу – лікарям, масажистам, усім, хто працював зі мною протягом усього цього часу. Інколи через мене залишалися на базі, не їхали додому».  

Коментуючи власне взяття воріт полтавчан, тобто свій гол, лідер Динамо подякував за розкішний асист Володимиру Бражку.

«Бражко віддав чудову передачу. Потрібно було забивати, що я і зробив. Гріх було не забити після такої передачі. Цей гол – заслуга Бражка», –  розповів Ярмоленко в інтерв’ю клубній пресслужбі Динамо. 

▶️  Відео всіх голів у матчі Ворскла  – Динамо дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після перемоги над Ворскло Динамо залишилося на четвертій сходинці у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Кияни мають у доробку 41 очко. Відставання від Шахтаря, який окупував перший рядок, складає п’ять пунктів.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді (формально) зіграє проти луганської Зорі. Поєдинок в Києві заплановано на 4 квітня. Початок гри о 15:30.
  • Андрій Ярмоленко провів за Динамо у поточному сезоні десять матчів в усіх офіційних турнірах: п’ять голів, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 34-річного правого вінгера в два мільйони євро.