Минай створив вражаючий камбек проти Олександрії: команда врятувала патову ситуацію

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
293
2 голоси
Минай створив вражаючий камбек проти Олександрії: команда врятувала патову ситуацію
Денис Устименко та Сергій Логінов. Фото: ФК Минай
У неділю, 31 березня, Минай та Олександрія розписали нічию (2:2) у рамках 22-го туру чемпіонату України. Команда Руслана Ротаня втратила перевагу у два м’ячі.

Минай та Олександрія поділили очки (2:2) у бойовому матчі 22-го туру УПЛ. Головні події даного протистояння розвивалися в другому таймі.

На 51-й хвилині гри рахунок відкрив Андрій Кулаков, якому асистував Артем Шулянський. Вже за сім хвилин перевагу гостей подвоїв Владислав Калитвинцев із передачі Юрія Копини.

На 63-й хвилині господарі зуміли відповісти влучним ударом Дениса Устименка (асист Євгена Скиби).

Одна з ключових подій матчу сталася на 68-й хвилині, коли капітан Олександрії Кирило Ковалець отримав чудову можливість відновити перевагу власної команди у два голи з пенальті. На жаль для Руслана Ротаня, він нею не скористався.

Найяскравіші епізоди матчу можна переглянути в нашому телеграм-каналі

На 75-й хвилині за марнотратство Олександрію своїм голом покарав джокер Желько Любеновича – Єгор Гунічев.

На 79-й хвилині Ковалець створив додаткові проблеми власній команді, коли отримав другий «гірчичник» та вилучився з поля. 2

31 березня. 13:00. Минай. Стадіон «Минай Арена»

Минай – Олександрія – 2:2

Голи: Устименко, 63, Гунічев, 75 – Кулаков, 51, Калитвинцев, 58

Незабитий пенальті: Ковалець, 68

Вилучення: Ковалець, 79

  • Минай залишається на 16-му місці у таблиці УПЛ. В активі команди 14 набраних очок після 21 проведеного матчу. Наступну гру Минай проведе 8 квітня вдома проти Полісся;
  • Олександрія також залишилася на своїй 11-й позиції. Підопічні Ротаня набрали 24 очки у 21 грі. 7 квітня Олександрія в гостях зіграє проти Чорноморця.