Найдорожчий воротар в історії України розкрив деталі рекордного трансферу: Ахметов особисто вів перемовини

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
8525
3 голоси
Найдорожчий воротар в історії України розкрив деталі рекордного трансферу: Ахметов особисто вів перемовини
Дмитро Різник. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Голкіпер донецького Шахтаря Дмитро Різник поділився деталями свого трансферу з полтавської Ворскли до лав «гірників». Він став найдорожчим воротарем України.

Воротар Шахтаря Дмитро Різник в інтерв’ю сайту «Український футбол» розкрив деталі свого трансферу з Ворскли.

Він заявив, що іноземні клуби не були настільки наполегливими у переговорах, як «гірники».

«Я не можу коментувати чутки про закордонні клуби, тому що переговорів з ними в мене особисто не було, наскільки там була просунута ситуація, чи була пропозиція клубу, – я не знаю. А от із Шахтарем дійсно тривалий час продовжувалися перемовини».

За словами Різника, переговори йшли на рівні президентів клубів.

«Це дуже серйозні кошти та серйозний трансфер. Особисто президенти клубів контактували, спортивні директори, вище керівництво Ворскли вело перемовини з Шахтарем. Я в цій ситуації довго не сумнівався, питання не в моїх умовах чи побажаннях було. Радий, що в підсумку все вирішилося».

Гравець не назвав суму трансферу, однак сподівається, що усі сторони залишилися задоволеними.

«Та, я думаю, всі сторони були раді, сподіваюся. Я вдячний Ворсклі за весь той час, що я тут виступав і навчався. Ця команда й зараз для мене не чужа, займає особливе місце в серці. Радий, що ворскляни змогли за мене поповнити свій бюджет», – заявив Різник.

  • Нагадаємо, що Різник перейшов до Шахтаря взимку минулого року. Якщо вірити порталу Трансфермаркт, сума трансферу склала три мільйони євро;
  • Відповідно до цих даних, гравець став найдорожчим воротарем, проданим на внутрішній арені на рівні з Максимом Ковалем (Металург Запоріжжя–Динамо (3,1 млн)) і Яном Лаштувкою (Шахтар–Дніпро (три млн)).