Вацко пояснив, чому збірна України пропускала першою в останніх матчах: коментатор згадав Буданова

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
64
1 голос
Вацко пояснив, чому збірна України пропускала першою в останніх матчах: коментатор згадав Буданова
Кирило Буданов. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко відреагував на тріумф збірної України у фінальному матчі плей-оф відбору до Євро-2024 з Ісландією (2:1).

Віктор Вацко з гумором висловився щодо перемоги національної команди України над ісландцями (2:1), заявивши, що серед помічників Сергія Реброва є голова ГУР Кирило Буданов. 

«Коли я дивлюся на футбол у виконанні нашої національної збірної, у мене виникає враження, що головним її тренером є Сергій Ребров, а десь поруч, непомітно для широкого загалу, цю команду також тренує Кирило Буданов».

Коментатор з позитивом розповів, як могла виглядати предматчева установа Буданова.

«Після установки на гру Сергія Станіславовича легке алаверди від Кирила Олексійовича: «Чули, що тренер сказав? Зрозуміли? Але спочатку шифруємось, вводимо всіх в оману, прикидаємося мертвими. 

Всім своїм виглядом показуємо, що футбол – це, в принципі, не наше, що м'яч ми побачили вперше в житті. Нехай вони з нас сміються, забивають нам гол, занижують оцінку нашого рівня».

Журналіст навіть згадав про героя бойовиків Джона Рембо.

«А тоді, як молодий Сильвестр Сталлоне у фільмі «Рембо», ми РАЗ – вистрибуємо з болота з ножем у зубах і пов'язкою на голові. Застаємо всіх зненацька, забиваємо два голи, суперник в###ї, всі нам плескають в долоні, а вся Україна тішиться», – сказав Вацко у програмі «Вацко on air».

  • Цьогорічний чемпіонат Європи відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Суперниками України по квартету Е на Євро-2024 будуть національні команди Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Найвищим досягненням нашої збірної на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.