Яремчук пив і порушував режим в Динамо? Хацкевич дав чітку відповідь на нещодавню резонансну заяву

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
557
2 голоси
Яремчук пив і порушував режим в Динамо? Хацкевич дав чітку відповідь на нещодавню резонансну заяву
Олександр Хацкевич. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич, який нині очолює Заглембє (Сосновець), розповів про своє ставлення до форварда Валенсії Романа Яремчука, який грав під його керівництвом у Києві.

Ексголовний тренер Динамо Олександр Хацкевич в інтерв’ю сайту «Український футбол» відповів на резонансну заяву колишнього агента форварда Валенсії Романа Яремчука Сефера Алібаєва.

Менеджер заявив, що нападник не заграв за киян через те, що його звинувачували у порушенні режиму та п’янстві, що було неправдою.

За словами Хацкевича, особисто він ніколи не підозрював Яремчука у чомусь подібному.

«Я не знаю, хто міг сказати, що Яремчук порушував режим. Більш професійного футболіста я не бачив. Я Рому знаю з того моменту, як він потрапив у молодіжну команду Динамо, потім я забрав його в дубль».

Тренер підкреслив, що не має жодного стосунку до невдач нападника в Києві.

«Жодного разу я не бачив, щоб він порушував режим. Можливо, такі розмови комусь вигідні, але Яремчук у таких моментах не був помічений ніколи», – сказав Хацкевич.

  • Нагадаємо, що Яремчук належав Динамо із 2007 по 2017 рр. За першу команду він провів 11 матчів, результативними діями не відзначався;
  • З 2013 по 2015 рр. нападник грав під керівництвом Хацкевича за Динамо-2 (34 матчі, п’ять голів);
  • Після приходу білоруського коуча на посаду головного тренера біло-синіх влітку 2017 року, Яремчука продали у Гент за два мільйони євро.