Відомий коментатор назвав склад збірної України на матч з Ісландією: Зінченку не знайшлося місця у старті

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
255
1 голос
Відомий коментатор назвав склад збірної України на матч з Ісландією: Зінченку не знайшлося місця у старті
Олександр Зінченко. Фото: Google
Український коментатор Ігор Бойко поділився думками стосовно складу національної команди нашої країни на фінальний матч відбору до Євро-2024 проти ісландців.

Ігор Бойко не піддає сумнівам місця у стартовому збірної України на гру з ісландцями оборонця донецького Шахтаря Миколи Матвієнка через вміння гравця розпочинати атаки.

«Хтось має вміти віддати перший пас, нехай це і єдине, що тримає Матвієнка в стартовому складі команди. Також відсутність реальної заміни. Таловєров - новачок, але не юнак. Однак в цьому матчі він буде юнаком в будь-якому разі».

Коментатор впевнений, що Сергій Ребров не ризикне та не випустить з перших хвилин відразу Романа Яремчука та Артема Довбика.

«Бажане за дійсне. Просто поставити двох гравців в лінії атаку це ж означає, що кимось потрібно жертвувати. У цьому складі - це означає Зінченком на полі та Судаковим, Мудриком та, можливо, Циганковим у функціях. Тому краще залишити двох нападників на крайній випадок».

Якщо Олексангдр Зінченко не готовий, то його має замінити Микола Шапаренко з Динамо, вважає Бойко.

«Цей варіант видається ймовірним тільки тоді, коли Зінченко зовсім не готовий. Він настільки важливий на полі, що коли грає не дуже добре, то вся команда страждає через це. 

Хоча дуже цікавим варіантом є вихід Зінченка на 65-70, коли він може дійсно змінити та перевернути гру. Наприклад, Зінченко в старті, а Шапаренко тоді замість нього - навряд чи».

Руслан Малиновський, на думку коментатора, не розпочне поєдинок у стартовому складі.

«Дуже цікавий варіант. Але я б це описав так: він грає на 5 метрів ближче до воріт суперника, ніж потрібний гравець на цій позиції та робить більше вертикальних передач, ніж потрібний гравець на цій позиції. Структура ця...».

Віктора Циганкова Бойко бачить лише, як гравці здатного посилити гру збірної з лави для запасних.

«Історія та ж. З усіма своїми якостями та перевагою над Зубковим на стартових позиціях, Циганков після травми має кращий вигляд як варіант на другий тайм», – написав Бойко в авторському телеграм-каналі. 

Стартовий склад збірної України, на думку Ігоря Бойка

Лунін - Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко - Бражко, Шапаренко - Зубков, Судаков, Мудрик - Довбик.

Мають вийти на заміни: Зінченко, Циганков, Малиновський та Яремчук 

Також коментаор додав, що, якщо Зінченко та Циганков готові. То вони мають грати у старті.

Нагадаємо, що у нас вийшов ексклюзивний матеріал, у якому Буряк, Воробей, Сабо та Федорчук дали прогноз на матч Україна – Ісландія.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.