«Довбик, Циганков, Лунін зробили хорошу рекламу»: які українські гравці знаходяться на радарі клубів Ла Ліги

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
71
1 голос
«Довбик, Циганков, Лунін зробили хорошу рекламу»: які українські гравці знаходяться на радарі клубів Ла Ліги
Владислав Ванат. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та інсайдер Ігор Циганик назвав гравців з чемпіонату України, які цікаві іспанським командам, та пояснив, чому такий ажіотаж на наших футболістів.

Ігор Циганик заявив, що Владиславом Ванатом, Володимиром Бражком та Констянтином Вівчаренко цікавляться багато клубів в Іспанії. Також є попит на футболістів із донецького Шахтаря.

Подібний ажіотаж інсайдер пояснив яскравою грою у Ла Лізі наших співвітчизників: Віткора Циганкова та Артема Довбика з Жирони та Андрія Луніна з мадридського Реалу.

«Ванатом цікавиться не тільки Бетіс, а пів іспанського чемпіонату. Довбик, Циганков, Лунін зробили дуже хорошу рекламу в Іспаніїї українським футболістам. Я знаю, що цікавились Вічеренком, Бражком. 

Пів Шахтаря хотіли іспанські клуби, просто вони не мають великих грошей, щоб заплатити», – сказав журналіст в авторській програмі на ютубі.

  • Циганков у цьому сезоні провів за каталонців 27 матчів: шість голів та чотири результативні передачі. Контракт українського футболіста розрахований до 30 червня 2027 року.
  • Довбик перейшов до Жирони влітку 2023 року із Дніпра-1 та підписав контракт до 30 червня 2028-го. В нинішньому сезоні Артем зіграв в 30 поєдинках: 14 голів та сім результативних передач.
  • Лунін в цьому сезоні у 23 матчах пропустив 19 голів (десять поєдинків «на нуль»), а його угода з мадридцями діє до 30 червня 2025-го року.