Переможець Ліги чемпіонів високо висловився про Україну і один з клубів УПЛ: заява ексголкіпера Ман Юнайтед

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
600
2 голоси
Переможець Ліги чемпіонів високо висловився про Україну і один з клубів УПЛ: заява ексголкіпера Ман Юнайтед
Раймонд ван дер Гоув. Фото: Pro Shots / Paul Meima
Нідерландський тренер воротарів Шахтаря Раймонд ван дер Гоув тепло висловився про Україну та поділився власними враженнями про роботу в донецькому клубі.

У неділю, 24 березня, тренер воротарів Шахтаря Раймонд ван дер Гоув святкував свій 61-й день народження. З цього приводу спеціаліст розповів про враження, яке на нього справила Україна.

«Я перебуваю тут від січня. Звісно, робота має певні особливості через війну, проте це чудова країна, і я почуваюся дуже щасливим у Шахтарі. Вважаю, це дружній клуб із фантастичними людьми навколо, топовий клуб. Але існують і деякі труднощі, адже ми не затримуємося надовго на одному місці».

Також ван дер Гоув високо оцінив потенціал команди «гірників».

«Ми маємо дуже талановиту команду, де зібрано гравців з великим потенціалом. Тож очікую, що ми добре виступимо, якщо всі будуть сфокусованими й старанно працюватимуть на тренуваннях».

Коуч висловив сподівання, що Шахтар буде успішним у плані завоювання трофеїв.

«Сподіваюся, здобудемо один або два трофеї: гратимемо у півфіналі Кубка, а це дуже близько до фіналу. Та найбільший виклик – перемогти в чемпіонаті. Сподіваюсь, усе буде добре», – наводить слова спеціаліста пресслужба Шахтаря.

  • Нагадаємо, що ван дер Гоув протягом ігрової кар’єри із 1996 по 2002 рр. захищав ворота Манчестер Юнайтед (60 матчів, 53 пропущені голи, 27 «сухих» зустрічей»);
  • З «дияволами» він у сезоні 1998/99 виграв Лігу чемпіонів.