«Я не вважаю, що в мене були невдалі ігри»: Трубін відреагував на рішення Реброва зробити номером 1 Луніна

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
238
1 голос
«Я не вважаю, що в мене були невдалі ігри»: Трубін відреагував на рішення Реброва зробити номером 1 Луніна
Анатолій Трубін. Фото: Google
Голкіпер національної збірної України та Бенфіки Анатолій Трубін прокоментував рішення головного тренера національної команди нашої країни Сергія Реброва випустити на гру з боснійцями Андрія Луніна.

Анатолій Трубін стабільно виходив у стартовому складі збірної України на всі матчі групового етапу відбору до чемпіонату Європи 2024-го року.

На гру з Боснією і Герцеговиною у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024 головний тренер нашої команди вирішив випустити з перших хвилин Андрія Луніна, який проводить якісний сезон у складі мадридського Реала.

Трубін вважає, що провальних поєдинків у нього не було, а залишити його на лаві для запасних – це вибір тренера.

«Я не вважаю, що в мене були невдалі ігри. Після матчу з Італію були гарні місяці [за Бенфіку]. Реал – топ-команда, але це вибір головного тренера, тому я не можу цьому ніяк посприяти, тільки працею на тренуваннях. Побачимо, як воно буде 26 березня», – сказав голкіпер у коментарі ВЗбірна.

  • Матч фінального плей-оф відбору на Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграно 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.