«Два кроки не може пройти»: Фрідман жорстко потролив Коноплянку, якому залишилося забити два голи до сотні

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
78
1 голос
«Два кроки не може пройти»: Фрідман жорстко потролив Коноплянку, якому залишилося забити два голи до сотні
Євген Коноплянка. Фото: Google
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман залишив зневажливий коментар про колишнього вінгера ЧФР Клуж та збірної України Євгена Коноплянку під дописом у соціальній мережі.

Журналіст Дмитро Москаленко у соціальній мережі розмістив пост, у якому вказав, що Євгену Коноплянці не вистачає двох голів для того, щоб  загальна кількість результативних ударів в його кар’єрі дорівнювала сотні.

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман прокоментував пост, давши зрозуміти, що подібне завдання для Коноплянки виконати нереально.

«Настає час, коли людина два кроки не може пройти. А тут цілих два голи потрібно забити», — написав Фрідман.

Раніше у нас виходив об’ємний матеріал, у якому Артем Федецький та Мирон Маркевич висловили свої думки з приводу майбутнього Коноплянки, який може завершити кар’єру гравця та розпочати агентську діяльність.

  • Останнім клубом Євгена був Клуж, за який він грав у першій частині цього сезону (чотири матчі). У нинішньому сезоні українець вийшов на поле у трьох матчах: сумарно 54 хвилини ігрового часу.
  • 3 січня цього року 34-річний вінгер покинув румунський клуб у статусі вільного агента.
  • У складі національної команди України Коноплянка зіграв 87 поєдинків, забив 21 гол. Це є третім показником серед бомбардирів збірної після легендарного Андрія Шевченка (48) та Андрія Ярмоленка (46).