Не заграв у Шахтарі і був у збірній: екстренер Олімпіка назвав найталановитішого футболіста, якого він бачив

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
565
2 голоси
Не заграв у Шахтарі і був у збірній: екстренер Олімпіка назвав найталановитішого футболіста, якого він бачив
Дмитро Гречишкін. Фото: Getty Images
Колишній головний тренер донецького Олімпіка Ігор Климовський, який нині очолює Кремінь, назвав свого вихованця Дмитра Гречишкіна найталановитішим футболістом, із яким працював протягом кар’єри.

Ексголовний тренер Олімпіка Ігор Климовський, який зараз очолює Кремінь, в інтерв’ю сайту «Український футбол» пригадав, як, працюючи ще в школі донецького клубу, виховував хавбека Дмитра Гречишкіна (був там з 2004 по 2008 рр.).

«Я такого талановитого гравця, як Гречишкін, не бачив. У нього було велике бажання стати футболістом. Він завжди залишався після тренування та додатково займався. Мріяв стати футболістом і добився цього».

Спеціаліст висловив свою думку про те, чому півзахисник не закріпився у Шахтарі.

«Тоді в Шахтар привезли дуже багато бразильців, в тому числі на позицію Діми. Можливо, це Гречишкіну завадило, адже скласти конкуренцію бразильцям було важко. Або десь не вистачило таланту, щоб розкритися в Шахтарі. Луческу ж певний час ставив його в основу», – сказав Климовський.

  • Нагадаємо, що Гречишкін належав Шахтарю із 2008 по 2018 рр. За першу команду «гірників» він провів 18 матчів та забив один гол;
  • У 2013 році футболіст відіграв два матчі за національну збірну України;
  • З січня цього року хавбек перебуває без клубу. Останньою його командою був турецький Сакарьяспор.