Як проходить відновлення Буяльського, Степаненка, Марлона і Криськіва: новини про гравців Динамо та Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
402
1 голос
Як проходить відновлення Буяльського, Степаненка, Марлона і Криськіва: новини про гравців Динамо та Шахтаря
Віталій Буяльський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Одразу троє гравців донецького Шахтаря – Тарас Степаненко, Марлон та Дмитро Криськів – пішли на поправку, двоє вже тренуються у загальній групі. Хороші новини є і з табору київського Динамо: один з лідерів біло-синіх Віталій Буяльський також «закрив лікарняний».

Сьогодні, 23 березня, Шахтар поновив тренувальний процес. Підопічні Маріно Пушича працюють на базі спортивного комплексу «Святошин» під Києвом. Нині донецька команда займається без великої групи гравців, які цими днями представляють клуб у своїх збірних. 

У загальній групі, як повідомляє пресслужба «гірників», вже тренувалися капітан червоно-чорних Тарас Степаненко, який саме через травму не поїхав до таблру національної збірної, а також зірковий новачок, бразилець Марлон Гомес. За індивідуальною програмою працював Дмитро Криськів

Обнадійлива інформація є і для фанів Динамо.

За інформацією телеграм-каналу Динамівець, Віталій Буяльський вже тренується разом із командою, тобто в основній групі, але півзахисник не грав у товариському матчі проти Денгоффа (4:2) задля перестраховки. Віталій ціленаправлено готується на матч 22-го туру УПЛ проти Ворскли.

  • Після 21-го туру (19 зіграних матчів) донецький Шахтар має в доробку 43 залікові бали, які дозволяють команді Маріно Пушича займати перший щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У «гірників» порівну балів з Кривбасом, але кращі додаткові показники.
  • У наступному турі помаранчево-чорні на виїзді зіграють проти київської Оболоні. Поєдинок заплановано на 30 березня. Початок гри о 13:00.
  • Динамо після перемоги над Зорею у 21-му турі (2:0) залишилося на четвертій сходинці у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Кияни мають у доробку 38 очок. Відставання від Шахтаря, який окупував перший рядок, складає чотири пункти.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді зіграє проти Ворскли. Поєдинок в Полтаві заплановано на 31 березня. Початок гри о 15:30.