«Не Мбаппе»: Вацко назвав сильні сторони Шевченка-молодшого у юніорській збірній України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
337
1 голос
«Не Мбаппе»: Вацко назвав сильні сторони Шевченка-молодшого у юніорській збірній України
Крістіан та Андрій Шевченки. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Віктор Вацко поділився думками щодо дебютної гри сина президента УАФ Андрія Шевченка Крістіана у матчі за юніорську збірну України.

Юнацька збірна України U-19 перемогла Північну Македонію (2:0) у першому турі в еліт-раунду відбору Євро-2024. Син легендарного Андрія Шевченка Крістіан у цій грі вперше вийшов на поле у синьо-жовтій футболці.

Віктор Вацко заявив, що Крістіан має швидкість та старається на тренуваннях.

«Партнери по команді і тренерський штаб відзначають його швидкість, дриблінг на швидкості. Але це швидкість не Мбаппе, щоб ви розуміли, хоч він і не повільний. Також визначають старанність і професійне ставлення до роботи». 

Також журналіст додав, що син легенди має проблеми в адаптації, тому що не розуміє українську мову.

«Йому трохи важкувато в побуті, тому що він спілкується англійською мовою. Хоча багато хлопців у збірній і Дмитро Михайленко добре спілкуються англійською В цілому про Кріса позитивні відгуки», – сказав Вацко в ефіру авторського ютуб-каналу.

  • У вівторок, 26 березня, команда Михайленка зіграє у третьому турі еліт-раунду відбору на Євро-2024 з командою Швейцарії. У цьому поєдинку визначиться переможець групи.
  • Для виходу на чемпіонат Європи потрібно виграти свою групу.
  • Євро-2024 (U19) пройде з 15 по 28 липня 2024 року в Північній Ірландії та стане частиною відбору на чемпіонат світу U-20 2025 року.