«За цим парубком половина клубів УПЛ буде бігати»: Вацко назвав ім’я українського вундеркінда

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1581
1 голос
«За цим парубком половина клубів УПЛ буде бігати»: Вацко назвав ім’я українського вундеркінда
Геннадій Сінчук. Фото: Google
Футбольний журналіст-блогер Віктор Вацко розсипався в компліментах правому вінгеру харківського Металіста Геннадію Сінчуку, напророкувавши парубку дуже перспективне майбутнє.

Віктор Вацко досить несподівано видав порцію компліментів півзахиснику харківського Металіста Геннадію Сінчуку, ім'я якого поки відомо дуже вузькому колу футбольних вболівальників в Україні. Його блогер вважає ледь не новим Михайлом Мудриком.

«Креативний на полі, дуже добре працює з м’ячем, ліва ніжка хороша, сміливо йде в обіграш, класно один в один працює.  При цьому добротно грає позиційно без м’яча, відпрацьовує на оборону.

Думаю, за цим парубком половина клубів УПЛ буде бігати. Пацан у 17 років стабільний гравець клубу Першої ліги», –  розповів Вацко в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

Зауважимо, що Сінчук є основним гравцем юнацької збірної України (U-19). Нині він під синьо-жовтими знаменами б'ється разом з партнерами по команді в еліт-раунді відбору до Євро-2024.

  • Геннадій Сінчук у поточному чемпіонаті Першої ліги відіграв за Металіст 16 поєдинків (+ одна гра на Кубок України): без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 17-річного півзахисника у 25 тисяч євро.