«Він коштував не менше, ніж Мудрик»: Федецький назвав українця, що мав стати найдорожчим в історії

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
350
2 голоси
«Він коштував не менше, ніж Мудрик»: Федецький назвав українця, що мав стати найдорожчим в історії
Євген Коноплянка, фото: Fabrizio Giovannozzi/Associated Press
Колишній партнер Євгена Коноплянки в Дніпрі та національній збірній України Артем Федецький вважає, що саме його приятель мав стати найдорожчим футболістом в історії України.

Колишній захисник Дніпра та національної збірної України Артем Федецький в інтерв’ю сайту Sport-express.ua відреагував на чутки ЗМІ про те, що Євген Коноплянка збирається завершувати ігрову кар’єру.

Федецький заперечив, що розкритися Коноплянці завадили конфлікти із тренерами.

«Ні з одним тренером в Дніпрі у нього не було навіть мінімального конфлікту. З Хуанде Рамосом у нього були шикарні відносини, Містер йому довіряв».

Колишній футболіст вважає, що саме Коноплянка свого часу мав стати найдорожчим футболістом в історії України.

«Недарма Рамос казав, що Коноплянка коштує 50 мільйонів. Напевно, так воно і було. Якщо зараз Михайла Мудрика за 70+30 продають, то Коноплянка у той час коштував не менше», – заявив Федецький.

  • Коноплянка та Федецький разом виступали за Дніпро із 2012 по 2015 рр. (74 матчі) та за збірну України із 2010 по 2016 рр. (36 матчів);
  • Останнім клубом вінгера був Клуж, за який він грав у першій частині цього сезону (чотири матчі). 3 січня цього року 34-річний гравець покинув клуб у статусі вільного агента.