«Довбик одного рівня з Яремчуком»: коментатор назвав чотирьох залізобетонних гравців старту збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
116
1 голос
«Довбик одного рівня з Яремчуком»: коментатор назвав чотирьох залізобетонних гравців старту збірної України
Артем Довбик. Фото: Google
Відомий український футбольний коментатор Ігор Бойко поділився думками про гравців, які можуть не переживати за своє місце у стартовому складі національної команди України.

Ігор Бойко зізнався, що не очікував побачити Віктора Циганкова, який травмувався у матчі за Жирону в рамках Ла Ліги, у заявці на гру з боснійцями.

«Циганков навряд чи міг бути в заявці на матч проти Боснії та Герцеговини. Там, схоже, мало відбутися якесь чудесне зцілення.

У будь-якому випадку, коли йде мова про вибір стартового складу, то темних плям неймовірно багато».

Коментатор заявив, що зараз лише чотири футболісти мають гарантоване місце у старті синьо-жовтих.

«Перебираючи варіанти, зрозумів для себе, що впевнений тільки в чотирьох гравцях: Забарний, Миколенко, Судаков та Мудрик».

Також Бойко розчарований у нинішній формі Артема Довбика і назвав головні дилеми при виборі стартового складу для Сергія Реброва.

«Довбик у 2024 році одного рівня гравець з Яремчуком, тому навіть тут складно. Матвієнко зараз такий, що йому віри немає.

А що казати про інші позиції Трубін/Лунін, Сидорчук/Бражко, Конопля/Тимчик, правий фланг атаки (точно без Караваєва) та здоров'я Зінченка».

Коментатор навіть зізнався? що не здивується, якщо наша команда зіграє в оборонній схемі з п’ятьма захисниками.

«Найкращий момент для польоту фантазії. Але навряд чи хтось має змогу якось за допомогою аналізу та логічних зауважень правильно спрогнозувати склад команди. Залишається тільки вгадувати.

Бо в мене в голові навіть 5-4-1 гарно вимальовується. Хвате», – написав Бойко в авторському телеграм-каналі.

Нагадаємо, що колишній захисник збірної України Василь Кобін в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua поділився очікування від гри та дав свій прогноз.

  • Сьогодні, 21 березня, національна збірна України у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024 зіграє з командою Боснії і Герцеговини.
  • У разі перемоги команда Реброва за п'ять днів зіграє у вирішальному матчі за путівку на чемпіонат Європи з переможцем пари Ізраїль – Ісландія.