«Всі відновлюються, всі готуються»: Ребров оцінив стан Циганкова перед грою з Боснією і Герцеговиною

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
118
0 голосів
«Всі відновлюються, всі готуються»: Ребров оцінив стан Циганкова перед грою з Боснією і Герцеговиною
Віктор Циганков, фото: Google
Головний тренер збірної України Сергій Ребров оцінив стан півзахисника Жирони Віктора Циганкова, який раніше отримав травму у матчі Ла Ліги.

Сергій Ребров оцінив стан Віктора Циганкова. Тренер збірної України розповів, чи зможе півзахисник зіграти проти Боснії і Герцеговини.

«Циганков у команді. У нас є ще один день. Подивимось, як Циганков почуватиметься після сьогоднішнього тренування, оцінимо його стан. Сподіваємося, він відновиться якнайшвидше.

Звичайно, Віктор – важливий футболіст. Але ми привезли 20 гравців, деякі з них можуть зіграти на позиції Циганкова. Нових пошкоджень немає. Всі відновлюються, всі готуються. Мені завжди складно обрати, хто не потрапить у заявку. Я бачу тренувальний процес, бачу, як всі працюють», – цитує Реброва Взбірна.

  • Через травму Циганков пропустив останній гостьовий матч своєї Жирони проти Хетафе (0:1) у 29-му турі Ла Ліги, що відбувся 16 березня.
  • В цьому клубному сезоні вінгер у 27 матчах забив шість голів та віддав чотири асисти.
  • Проти Боснії Україна зіграє 21 березня о 21:45 за Києвом. У випадку перемоги наша збірна 26 березня збірна зустрінеться у фіналі стикових матчів із переможцем пари Ізраїль – Ісландія.