Чи очолить Григорчук Колос? У команді відреагували на чутки про зацікавленість в послугах тренера Чорноморця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
231
1 голос
Чи очолить Григорчук Колос? У команді відреагували на чутки про зацікавленість в послугах тренера Чорноморця
Роман Григорчук. Фото: Google
Ковалівський Колос відреагував на чутки, щодо звільнення Ярослава Вишняка з посади головного тренера команди та запрошення на вакантне місце наставника одеського Чорноморця Романа Грирорчука.

Вчора, 19 березня, з’явилася інформація, що президента Колоса Андрія Засуху не влаштовує нинішній рівень команди та влітку ковалівців очолить Роман Григорчук.

Пресслужба Колоса спростувала дану новину.

«Цими днями у деяких ЗМІ поширилася неправдива інформація стосовно можливих перестановок у тренерському штабі нашої головної команди, в тому числі про переговори з кандидатами на посаду головного тренера».

Ковалівці відзначили, що в клубі довіряють Ярославу Вишняку.

«ФК Колос (Ковалівка) наголошує – клуб зробив свій вибір свідомо і керівництво повністю довіряє нинішньому головному тренеру та тренерському штабу команди.

Ми плідно працюємо, щоб зробити наш клуб сильнішим і результат обов'язково прийде! Разом до нових перемог та Перемоги України!», – йдеться у заяві.

Нагадаємо, що нещодавно новим віце-президентом Колоса став Володимир Генінсон, який співпрацював з Григорчуком на аналогічній посаді в одеському клубі.

  • Колос посідає дев'яте місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи 24 бали та матч в запасі.
  • У наступному турі УПЛ команда Вишняка зіграє на своєму полі з Дніпром-1. Матч відбудеться 31 березня і розпочнеться о 18:00.