«Це піде на користь збірній»: Левченко назвав гравця Динамо, який повинен перейти в європейський чемпіонат

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
241
1 голос
«Це піде на користь збірній»: Левченко назвав гравця Динамо, який повинен перейти в європейський чемпіонат
Микола Шапаренко. Фото: Google
Колишній півзахисник національної команди України та низки голландських клубів Євген Левченко поділився думками про хавбека синьо-жовтих та київського Динамо Миколу Шапаренко.

Євген Левченко в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футболу» заявив, що йому завжди подобалася гра Миколи Шапаренка та порадив гравцю Динамо найскоріше переїжджати до Європи.

«Що стосується Шапаренка, то мені він завжди імпонував. Сподіваюся, після травми він вийде на свій рівень. Я вважаю, що він повинен якнайшвидше перейти в європейський чемпіонат, де буде розвиватися. Це піде на користь збірній». 

Ексфутболіст зізнався, що має надію побачити Шапаренка у поєдинку проти боснійців.

«Я хочу його побачити в матчі з Боснією, може, не з перших хвилин, але хоча б на заміну. Шапаренко дуже талановитий гравець і з хорошим IQ», – сказав Левченко.

  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах Шапаренко провів у складі Динамо 16 матчів, забив один гол та віддав три результативні передачі.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 вересня 2025 року. Transfermarkt оцінює футболіста у шість мільйонів євро.
  • Боснія і Герцеговина прийме Україну у поєдинку півфіналу плей-оф кваліфікації Євро-2024 у місті Зениця на стадіоні «Біліно Поле». 
  • У разі успіху Україна зустрінеться з переможцем матчу Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для «синьо-жовтих» та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.
  • Фінальна частина Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року.