«Бридко. Необдумано. Некомпетентно»: спортивний лікар прокоментував угоду Шахтаря з фармакологічною компанією

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
171
1 голос
«Бридко. Необдумано. Некомпетентно»: спортивний лікар прокоментував угоду Шахтаря з фармакологічною компанією
Комерційний директор Шахтаря Дмитро Кириленко та директорка ТОВ «Українська Академія біологічної медицини» Марина Чекалюк, фото: Шахтар
Німецька торговельна марка «Траумель» стала офіційним партнером футбольного клубу Шахтар. У рамках партнерства Шахтар популяризуватиме гомеопатичний засіб.

«Траумель» став офіційним партнером Шахтаря. У рамках партнерства Шахтар популяризуватиме ТМ «Траумель», представляючи торговельну марку під час домашніх матчів «гірників» і в соціальних мережах, повідомив донецький клуб.

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк розкритикував угоду Шахтаря з фармакологічною компанією.

«Тепер це сміття будуть сувати на всіх клубних платформах. Це, звичайно, un-fucking-believable! Препарат, який є абсолютним мемом у світі медицини, лідером серед всіх псевдонаукових і пустих методів лікування стає партнером найбільш успішного клубу України. Який же крінж.

Траумель, як і всі інші препарати фірми Heel, є абсолютно неефективними. Це гомеопатія! Жодні адекватні наукові дослідження не довели хоча б якогось ефекту цієї групи «препаратів» на організм людини. Я розумію, що спонсорські гроші не пахнуть і бізнеси слід підтримувати, але найгірше коли це робиться за рахунок маніпуляцій з ЗСУ».

Бабелюк також зазначив можливий вплив на людей після новини.

«Ви подумали скільки людей піде в аптеку купувати це фуфло після такої новини? Ви подумали скільки військових буде просити у волонтерів Траумель замість дієвих препаратів? Отож. Бридко. Необдумано. Некомпетентно.

Після стількох років боротьби з міфами бачимо такі ганебні кроки від надзвичайно серйозної організації, якою є Шахтар. Неймовірний фак-ап», - написав Бабелюк в своєму телеграм-каналі.

  • Також у Шахтарі зазначили, що компанії-партнери ухвалили рішення, що один мільйон гривень із суми контракту буде використано на реабілітацію дітей, які постраждали внаслідок війни в Україні.
  • Після 21-го туру (19 зіграних матчів) Шахтар має 43 очка, які дозволяють команді Маріно Пушича одноосібно займати перше місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі помаранчево-чорні на виїзді зіграють проти київської Оболоні. Поєдинок заплановано на 30 березня.