Найдорожчий футболіст УПЛ розчарував екстренера Металіста: відомий фахівець звернувся до зірки України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1768
3 голоси
Найдорожчий футболіст УПЛ розчарував екстренера Металіста: відомий фахівець звернувся до зірки України
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Колишній головний тренер Металіста Олександр Севідов критично висловився на адресу півзахисника Шахтаря Георгія Судакова. Він вважає, що гравець знизив до себе вимоги.

Ексголовний тренер Металіста Олександр Севідов вважає, що ЗМІ приділяють забагато уваги хавбеку Шахтаря Георгію Судакову, відволікаючи його від головного – футболу.

«Я чотири дні вже читаю, що він їсть, що він п'є, як його дружина. Це все чудово, це всі цікаво. Але, на мій погляд, Георгію треба додати в донецькому Шахтарі, аби попасти у команди з топліг».

На думку колишнього коуча, Судаков знизив до себе вимоги на фоні чуток про інтерес із боку європейських грандів.

«Ну для цього ж треба виділятися у Шахтарі. А зараз Шахтар це хороша команда! Теж саме я можу Артему Бондаренку сказати. Якщо ви хочете поїхати, то вам треба напружуватися, а ви зараз трохи розслабилися», – сказав Севідов у програмі свого авторського YouTube-каналу «Фінти та підкати».

  • Зазначимо, що Судаков в цьому сезоні провів за Шахтар 24 матчі, у яких забив п’ять голів та віддав дві результативні передачі;
  • Після оновлення цін на гравців УПЛ на порталі Трансфермаркт, Судаков став найдорожчим футболістом ліги – 25 мільйонів євро;
  • Севідов очолював Металіст у сезоні 2015/16;
  • У квітні 2023 року суд у Лозанні залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.