Шляхом Луніна і Трубіна: у топ-лізі може опинитись ще один воротар збірної України – Шахтар вже знайшов заміну

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
823
1 голос
Шляхом Луніна і Трубіна: у топ-лізі може опинитись ще один воротар збірної України – Шахтар вже знайшов заміну
Дмитро Різник. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Віктор Вацко повідомив, що голкіпер донецького Шахтаря Дмитро Різник зацікавив дві команди з АПЛ, а «гірники» вже навіть знайшли йому заміну.

Шахтар може втратити свого основного голкіпера Дмитра Різника, адже ним цікавляться два неназваних клуби-середняки АПЛ. Саме тому донецький гранд активізувався у пошуку нового голкіпера. Про це повідомив Віктор Вацко в авторській програмі на ютубі.

Джерело стверджує, що влітку до складу «гірників» приєднається воротар ковалівського Колоса Кирило Фесюн, за якого заплатять 2-3 мільйони євро.

Таким чином, команда Маріно Пушича хоче повторити ситуацію, яка була з Анатолієм Трубіним: перед продажем голкіпера до Бенфіки донеччани уже домовлися з Ворсклою про перехід Різника.

Нагадаємо, що у найсильніших лігах Європи вже виступає два наших співвітчизники: Анатолій Трубін у Бенфіці та Андрій Лунін у Реалі.

  • Дмитро Різник у нинішньому сезоні у всіх турнірах футболіст провів за Шахтар 28 матчів, 34 пропущені голи та у 12-ти зустрічах залишив ворота у недоторканності.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 31 грудня 2027 року. Transfermarkt оцінює футболіста у п’ять мільйонів євро.
  • Кирило Фесюн цього сезону зіграв 20 матчів в УПЛ, в яких пропустив 15 голів, та має десять «сухих» поєдинків.
  • Контракт голкіпера з Колосом розрахований до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює вартість 21-річного воротаря у 600 тисяч євро.