Гравці Динамо та Металіста зацікавили топ-клуби Німеччини: скаути планують детальне вивчення українців

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
142
2 голоси
Гравці Динамо та Металіста зацікавили топ-клуби Німеччини: скаути планують детальне вивчення українців
Кирило Дігтяр. Фото: Google
Гранди німецького футболу Байєр та дортмундська Боруссія виявляють інтерес до трьох талантів зі збірної України U-17. Дем'ян Третяк, Богдан Редушко та Кирило Дігтяр справили враження своєю грою на іноземних скаутів.

Україна може не переживати за майбутнє покоління вітчизняного футболу та за успіхи нашої збірної на світовій та європейській арені. Адже у Динамо, Металісті та інших клубах підростає ціла плеяда нових талантів, на яких звертають увагу закордонні скаути.

Так, у захисник Дем'ян Третяк та півзахисник Богдан Редушко, які перебувають у системі Динамо, а також центральний оборонець з Металіста Кирило Дігтяр можуть продовжити свою кар'єру в німецькій Бундеслізі. Про це повідомило Sport24.ua.

Скаути Байєра та Боруссії Дортмунд спостерігали за грою молодих талантів у еліт-раунді, де збірна України здобула три перемоги та здобула путівку на фінальний етап чемпіонату Європи U-17 у Греції.

Саме Третяк, Дігтяр та Редушко справили найсильніше враження на представників німецьких клубів, які направлять своїх скаутів до України та на фінальний етап чемпіонату Європи, щоб детальніше вивчити потенційних новачків.

Варто зазначити, що в юнацьких командах Байєра та Боруссії Д уже грають українські легіонери, такі як:

  • Олександр Петренко,
  • Артем Степанов,
  • Данило Кревсун.